www.lasbela.enjin.com

Www.masteroflasbelaakber.com

Shani-Khan-Master-Of-Lasbela-Akber-Game

shani, khan, zamana, yaad, kare

Topics linked your research : www.lasbela.enjin.com

Tetiba enjin mati & tak buleh start semula ...

Tension! Jumaat lepas siput breakdown masa nk gi kije. Dah ride dekat 2km tetiba bila henti kt lampu isyarat enjin mati xnk start. Apa lgi, menolak le balik umah simpan terpaksa gi kije naik tenggiling.Arini baru berpeluang buka sana sini cuba n

Enjin mati secara tiba2 di highway..

Salam... Abg2 riders semua saya ada 1 soalan:1) saya sudah pun menunggang VTS200 hampir 2 tahun, namun sejak akhir2 ini beberapa Kali scooter ni mati ditengah2 jalan, apakah sebab musibabnyer kejadian ini berlaku yer? Sebab biler pergiWorkshop

Enjin Bergetar2

Salam warga Sym, kenapa enjin bergetar getar bila nak mulakan perjalanan? Semasa servis tempoh hari dlm lingkungan 8.5km, saya telah tukar roller pulley seperti disankan olih pomen. Lepas servis, baru2 tu ok la...x rase bergetar. Sekarang getarnya agak

Nak buang sensor enjin off kt tongkat sisi...

salam warga SYM semua..aku nih baru semingu guna VTS 200 nih..takatni ok jee..cuma satu je yg aku rasa mengacau skit..sensor pemati enjin kt tongkat sisi tu..iyealah..kekadang masa ride nk brenti jap tanpa mati enjin..takkan nak dabel stand..ni nk

Perfomance VTS 200 - Enjin berat

Salam semua...nak mintak info sikit darik semua otai2... kenapa VTS 200 saya nampak gaya mcm tak mau nak jalan je.. berat...KM baru 100KM je.. sekali tarik kena RPM sampai 5000-6000 baru boleh gerak 40-60 km/j... nak perah lagi rasa kesian lak ket

Enjin tiba2 OFF

Salam bro..Aku baru ja pakai VTS SE .... masalahnya bila aku guna remote stater, motor akan mati sewaktu tengah top speed bila tengok kat meter semua blank seolah olah aku switch OFF kan enjin motor .....nak kata aku tertekan remote control dak la pulak

Search for a forum in the directory