www.lasbela.enjin.com

LASBELA AKBAR GAMES

LASBELA AKBAR GAMES. . . . . VIP • Game Point. . . . .

#lasbela, akbar, games, gamesvip, game, point

Www.masteroflasbelaakber.com

Shani-Khan-Master-Of-Lasbela-Akber-Game

shani, khan, zamana, yaad, kare

Topics linked your research : www.lasbela.enjin.com

Enjin mati secara tiba2 di highway..

Salam... Abg2 riders semua saya ada 1 soalan:1) saya sudah pun menunggang VTS200 hampir 2 tahun, namun sejak akhir2 ini beberapa Kali scooter ni mati ditengah2 jalan, apakah sebab musibabnyer kejadian ini berlaku yer? Sebab biler pergiWorkshop

Hello! New here!

Hoping that I put this in the right section... if not move it as you wish lol.I'm sure only a few of you heard about me, but I've been sneaking around long enough to hear about you guys. Hope all had a great Christmas and have a good upcoming New

Symptom2 xleh start

sipot aku br2 ni breakdown dkt highway lpt, 3jam duk tpi highway....bwak bngkel pomen ckp plug kong... pkai seminggu jd blik... cek api plug td meletop2... bkk carb, bile pulas mnyak,jarum xnaik...mmg jrum carb ni xnaik ataupn jarum tu terlucut??? tulun l

Enjin tiba2 OFF

Salam bro..Aku baru ja pakai VTS SE .... masalahnya bila aku guna remote stater, motor akan mati sewaktu tengah top speed bila tengok kat meter semua blank seolah olah aku switch OFF kan enjin motor .....nak kata aku tertekan remote control dak la pulak

Perfomance VTS 200 - Enjin berat

Salam semua...nak mintak info sikit darik semua otai2... kenapa VTS 200 saya nampak gaya mcm tak mau nak jalan je.. berat...KM baru 100KM je.. sekali tarik kena RPM sampai 5000-6000 baru boleh gerak 40-60 km/j... nak perah lagi rasa kesian lak ket

Search a forum in the directory


Create a free forum

Create a forum