Search results for : teknikal become

SYM Owners Forum Club

Tempat berhimpunnya owner-owner motor SYM VTS/GTS/EVO/BONUS/SYMPHONY untuk membincangkan hal-hal teknikal dan aktiviti.

#force, #motor, #untuk, #membincangkan, #hal-hal, #teknikal, #aktiviti, #mega, #fortune, #symphony, #bonus, #malaysia, #otai, #smbc, #rider

Topics linked your research : teknikal become

Sembang Teknikal SYM JET POWER 125

Baru nak buka topic JET ni...... tengah mencari menunggang2 JET ni. dah cari dah kat forum yg lain2 .... tapi kurang Apa kata penunggang2 di forum ni. Moderator .... kalau salah section tolong betulkan.

Kerosakan teknikal yg selalu berlaku pada SYM VTS/GTS V1

Mari kita bincangkan kerosakan yg selalu berlaku pada SYM. Antara yg jadi pada aku sendiri ialah meter minyak yg bengong. Dah isi full pun meter bar minyak tunjuk 4/5 sahaja. Hampehhhh...

Mari mencuci oil filter anda!

[quote author=edi99 link=topic=77757.msg2517257#msg2517257 date=1301550166] Bahagian bawah sebelah kanan block enjin...ada nut saiz 20..unscrew keluarkan oil filter (atau technical termĀ  lain oil strainer)..servis...kemudian pasang balik..Rule of

UJI IQ anda

[size=29][b]B [/b][b]elow are four (4) questions and a bonus question. You have to answer them instantly. You can't take your time, answer all of them immediately. OK? [/b] [b] Let's find out just how clever you really are.[/b]

Search a forum in the directory


Create a free forum

Create a forum