Search results for : otai aibatt

SYM Owners Forum Club

Tempat berhimpunnya owner-owner motor SYM VTS/GTS/EVO/BONUS/SYMPHONY untuk membincangkan hal-hal teknikal dan aktiviti.

#force, #motor, #untuk, #membincangkan, #hal-hal, #teknikal, #aktiviti, #mega, #fortune, #symphony, #bonus, #malaysia, #otai, #smbc, #rider

Topics linked your research : otai aibatt

Moto berbuai biler speed mencecah 140km/h - 145km/h

Salam Otai SYM. Moto saya nie baru 3 hari kluaw. Apa yg membimbangkan saya, ketika menunggang dengan kelajuan 140km/h - 145km/h moto saya agak berbuai di bahagian belakang. Biler memotong lori panjang, lagi sangat terasa berbuai. Dan ketika memberek

Lokasi Bengkel Otai / Sym agent yg dipercayai.

AsSalam & Salam Sejahtera, Nak minta bantuan akan lokasi bengkel yg boleh dipercayai dilokasi shah alam. Boleh ke buat service kat tempat lain selain tempat beli motor? Free service tu valid tak kat kedai lain.. atau kat agent jee... Apa yan

1st modification on your SYM

Salam semua dan selamat sejahtera.. Klu takde aral, insyaAllah.. esok atau lusa keluar la Siput Gondang aku.. harap abang2 otai dapat beri tunjuk ajar on 1st modification on your SYM.. cth la.. letak tong ikan ker.. Pulley, CDI, lampu lip-lap ker..

Search a forum in the directory


Create a free forum

Create a forum